350 persones participaran a la 13ª Nit Solidària del Rotary Club Vilafranca aquest divendres

350 persones participaran a la 13ª Nit Solidària del Rotary Club Vilafranca aquest divendres

Un dels actes solidaris més emblemàtics del Penedès celebra la seva 13a edició el proper divendres. La Societat La Principal El Casal serà l’escenari un any més de la Nit Solidària que el Rotary Club de Vilafranca del Penedès organitza per a recollir fons en benefici a una causa solidària, enguany a la Fundació l’Espiga. 350 persones assistiran al sopar-espectacle que comptarà amb l’actuació de l’actor Joan Pera. La 13a edició de la Nit Solidària ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats esportives que, com en l’any anterior, han organitzat competicions i altres activitats per a sumar fons per a la causa solidària.

Una nit dedicada a la solidaritat

La vetllada s’iniciarà a les 20.15h amb un aperitiu a les portes de la Societat La Principal El Casal. Seguidament es donarà pas a un sopar-espectacle que comptarà amb l’actuació de Joan Pera. L’actor interpretarà un monòleg humorístic. A més a més, durant la nit es faran diversos sortejos i subhastes de diferents productes que empreses i entitats de la zona han donat en benefici a la Nit Solidària.

La solidaritat també suma esforços per part de les entitats esportives del Penedès. Com en l’edició anterior, moltes d’elles han organitzat activitats, tornejos i competicions –Gimdans, Club Rítmica Vilafranca, Club Natació Vilafranca i Pitch & Putt Penedès– per a recaptar fons per la Nit Solidària. Una tasca que serà reconeguda durant l’esdeveniment.

La Fundació l’Espiga com a beneficiària

Els diners recaptats en el sopar es destinaran a finançar l’ampliació de la residència Graupera de la Fundació l’Espiga. D’aquesta manera s’ampliarà de 12 a 20 el nombre de persones ateses. La recaptació també servirà per dotar l’immoble de majors mesures de seguretat, com una cadira-eruga, que facilita la mobilitat, o una instal·lació per protegir els residents en cas d’incendi. Aquesta és la segona vegada que el Rotary Club escull un projecte de l’Espiga. L’any 2008 ja va col·laborar amb la mateixa residència Graupera, en aquella ocasió per moblar-la.

L’organització de la Nit Solidària posa a disposició un número de compte per a que qualsevol persona que ho desitgi pugui fer un donatiu: ES40 2100 3087 1522 0039 0749.