Aquest divendres se celebra la 15a edició de la Nit Solidària

Aquest divendres se celebra la 15a edició de la Nit Solidària

La Societat La Principal El Casal tornarà a acollir aquest divendres 20 de maig de 2022, una nova edició de la Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca del Penedès. Aquest acte solidari, un dels més importants i amb més recaptació del Penedès, celebra la seva 15a edició destinant tots els seus beneficis a la Fundació Joan Petit, Nens amb Càncer que dedica els seus esforços a l’atenció als afectats directa i indirectament per aquesta malaltia i a la divulgació del seu coneixement. Després de 2 anys sense poder-se celebrar el sopar, aquest 2022 torna amb força el sopar on hi assistiran 300 persones. La vetllada començarà a les 20:15 amb un coctail de benvinguda, un sopar ofert per Cal Soler, i l’actuació de l’humorista i actor Fel Faixedas. A més a més, l’acte comptarà amb la participació del reconegut periodista Antoni Bassas, que ajudarà al Fel Faixedas en el tradicional sorteig. 

La Fundació Joan Petit, Nens amb Càncers beneficiària de la 15a Nit Solidària

La Fundació Amics Joan Petit, Nens amb Càncer, és una fundació creada fa 22 anys per lluitar contra el càncer infantil, en especial els càncers cerebrals i del sistema nerviós. Inicialment coneguda per la organització anual del torneig benèfic de hoquei Joan Petit, que anualment se celebra en una ciutat diferent de Catalunya, ha anat desenvolupant també accions en hospitals, programes formatius, activitats lúdiques, exposicions, tot amb l’objectiu de recaptar fons i sensibilitzar sobre el càncer infantil. La Fundació Amics Joan Petit col·labora amb els 5 hospitals de referència en la lluita contra el càncer a Catalunya, especialment en l’àmbit dels càncers infantils i juvenils. Tots els recursos de la 15ª Nit Solidària es destinaran a dos projectes que l’entitat treballa amb l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron, liderats per els doctors Miguel F. Segura i  Josep Roma, centrats en la recerca de noves teràpies per tumors cerebrals infantils i per a sarcomes.

Tots els que no puguin assistir a l’acte, poden fer donacions a la Fila 0 a través del compte  ES82 2100 0033 1302 0146 8045