DARRERES PLACES PER ASSISTIR A LA NIT SOLIDÀRIA DEL ROTARY CLUB DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS

DARRERES PLACES PER ASSISTIR A LA NIT SOLIDÀRIA DEL ROTARY CLUB DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS

El dimecres dia 25 de novembre, finalitza el termini per assistir a la 11a Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca del Penedès, a benefici de la restauració de la Basílica de Santa Maria.

El proper divendres dia 27 de novembre, la Societat La Principal “El Casal”, serà l’escenari d’un dels esdeveniments solidaris de referència del nostre territori. La Nit Solidària del Rotary CLub de Vilafranca del Penedès, que enguany arriba a la seva 11a edició, amb l’objectiu aquesta vegada de poder col.laborar en la restauració de la basílica de Santa Maria, i més concretament de la seva portalada romànica, ubicada en un dels laterals de la mateixa.

L’esdeveniment que anualment congrega a una gran representació d’entitats, empreses i societat civil, com ja és habitual consistirà en un sopar espectacle obert a tothom, els beneficis del qual es destinaran al projecte abans descrit.

L’Humorista Quim Vila, serà el protagonista de l’espectacle de la Nit Solidària

El músic i showman, amb una llarga trajectòria a les seves espatlles i un gran nombre d’espectacles diferents, basarà la seva actuació en un espectacle humorístic de cançó irònica i discurs àcid i crític, que de ben segur farà les delícies dels assistents.

Com assistir-hi o col.laborar?

La Nit Solidària, ofereix diferents tipus de col.laboració tant per a les persones físiques com per les empreses que van des de la col.laboració de fila 0 (donatiu), l’assistència mitjançant l’adquisició del tiquet de 75€ que en dóna dret, fins a diferents tipus de col.laboracions i patrocinis per a empreses, disponibles aquí

Per més informació cal contactar per telèfon al 93 817 27 62 o per mail a info@nitsolidaria.com