El Club Natació Vilafranca farà un donatiu a la 12a Nit Solidària

El Club Natació Vilafranca farà un donatiu a la 12a Nit Solidària

El Club Natació Vilafranca celebra el proper dissabte 25 de març el XVII Trofeu Màster del Penedès. Enguany l’entitat donarà part dels ingressos provinents de les inscripcions del trofeu a la Nit Solidària 2017 que organitza el Rotary Club Vilafranca del Penedès. Aquesta competició de gran rellevància dins del món de la natació catalana, servirà per a recollir fons per a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, l’entitat beneficiaria de la propera edició de la Nit Solidària.

Una de les competicions més populars del calendari
El Trofeu Màster del Penedès és un dels més ben acollits dins de la categoria màster, dels que formen part de la Federació Catalana de Natació. Anualment hi participen més de 250 nedadors de tota Catalunya. La categoria màster engloba nedadors/es de totes les edats a partir dels vint anys. Competeixen gent de diferents generacions i això afegeix al trofeu un interès especial, més enllà del simplement esportiu.

La competició tindrà lloc el proper 25 de març a les piscines del Pavelló Firal de Vilafranca del Penedès.

Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavechia
Part dels ingressos provinents de les inscripcions de la competició, aniran destinades a la Fundació d’Oncologia Enriqueta Villavecchia. L’entitat treballa des de fa 28 anys, donant suport a nens i joves que pateixen malalties avançades i limitants.

Enguany, la Fundació ha engegat un nou projecte, responent a una assignatura pendent a Catalunya: l’atenció als nens que es troben en situació de malaltia crònica avançada o en tram de final de vida, suport als que necessiten cures pal·liatives pediàtriques (majoritàriament infants amb malalties incurables i en fase terminal).