El Club Patinatge Artístic de Vilafranca recollirà fons per a la 12a Nit Solidària el proper 14 de maig

El Club Patinatge Artístic de Vilafranca recollirà fons per a la 12a Nit Solidària el proper 14 de maig

El Club Patinatge Artístic de Vilafranca del Penedès organitza el proper diumenge una competició on es recolliran fons per a la 12a Nit Solidària que organitza el Rotary Club. Els assistents al acte podran participar en un sorteig amb la compra d’unes butlletes. Tots els diners recollits aniran destinats a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, la beneficiaria d’enguany.

La competició se celebrarà al Pavelló Esportiu de Vilafranca del Penedès el proper 14 de maig. Durant el matí es faran els entrenaments i serà a partir de les 16.15 que començaran les primeres competicions. En total hi participaran un total de 320 patinadors de 23 equips de tota Catalunya, des de categories d’iniciació fins a adults.

Durant tota la tarda, els assistents podran comprar butlletes per a participar en un sorteig que se celebrarà durant la competició. Tots els diners de les participacions aniran destinades a la 12a Nit Solidària. Aquest 2017 la beneficiària serà la unitat de cures pal·liatives de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia. L’acte central de la 12a Nit Solidària serà el 2 de juny quan tindrà lloc el tradicional sopar solidari.