Espai d’Sport se suma a la 12ª Nit Solidària

Espai d’Sport se suma a la 12ª Nit Solidària

Les entitats esportives del Penedès continuen organitzant activitats per a recaptar fons per la 12º Nit Solidària organitzada pel Rotary Club de Vilafranca del Penedès. Una de les darreres en sumar-se a la causa ha estat Espai d’Sport. El gimnàs i espai de salut ha posat en marxa una campanya de venda de samarretes per a recaptar fons per a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, la beneficiària de l’edició 2017.

La peça ha estat dissenyada per Espai d’Sport i ofereix models d’home i de dona, de màniga curta o sense mànigues. El preu és de 15€.

Tots aquells que vulguin sumar-se a l’acció solidària i adquirir una samarreta, ho poden fer trucant al 93 892 64 12 i passant-la a recollir a Espai d’Sport posteriorment, al carrer Igualada, 63 de Vilafranca del Penedès.

La 12ª Nit Solidària tindrà lloc el proper 2 de juny en el marc del tradicional sopar solidari. El preu és de 75€ i tots aquells que vulguin assistir, han de fer la seva reserva trucant al 93 817 27 62 o contactar amb els membres del Rotary Club de Vilafranca del Penedès.

 

anunci Nit Solidˆria Eds (mitja al 3d8)