Èxit de participació i rècords nacionals i estatals al Màster de Natació Solidari de Vilafranca

Èxit de participació i rècords nacionals i estatals al Màster de Natació Solidari de Vilafranca

Més de 250 nedadors de totes les edats provinents de 35 clubs de natació, han participat al XVIIIè Trofeu Màster del Penedès “Vinyes verdes vora el mar”. La competició ha comptat amb la presència de nombrosos clubs d’arreu del principat, però també d’alguns de la resta dels Països Catalans com el Palma de Mallorca, el Vila Real o el Castelló, i fins i tot d’altres zones de la península, com el Jerez.

Enguany, com en la darrera edició, el Trofeu ha tingut un component solidari. El Club Natació Vilafranca ha donat part dels ingressos de les inscripcions del Trofeu a la Nit Solidària del Rotary Club, que enguany es destinaran a l’ampliació de la Residència Graupera de la Fundació l’Espiga. Pel que fa als resultats esportius, cal dir que un any més ha estat un Trofeu de rècords, ja que se n’han batut quinze: tres rècords del Trofeu, nou de Catalunya i tres d’Espanya.

El campió en categoria masculina ha estat el mataroní Roger Rabassa i en categoria femenina, Hasse Ute de Jerez de la Frontera. Cal destacar també els participants de més edat que enguany han esta Francisca Esteban de 78 anys de l’Atlètic-Barceloneta, i Jordi Bassols de 86 anys del C.N Sitges.