La 12ª Nit Solidària recollirà fons per a la Fundació Enriqueta Villavecchia amb la col·laboració de les entitats esportives del Penedès

La 12ª Nit Solidària recollirà fons per a la Fundació Enriqueta Villavecchia amb la col·laboració de les entitats esportives del Penedès

L’esport i la solidaritat amb els infants seran els protagonistes de la 12a edició de la Nit Solidària que organitza el Rotary Club de Vilafranca del Penedès. En aquesta ocasió, l’entitat beneficiària serà la Fundació Enriqueta Villavechhia. Els recursos recaptats aniran destinats a la creació d’una unitat de cures pal·liatives pediàtriques. La novetat d’enguany és la vinculació de l’esdeveniment amb les entitats esportives del Penedès a través de l’organització d’activitats que serveixin per a recaptar fons.

Una de les novetats de la 12a Nit Solidària és la participació de les diferents entitats esportives del Penedès dins del projecte solidari. Aquesta aposta que fan els organitzadors de la Nit Solidària té un doble objectiu. Per una banda, vol donar a conèixer la tasca oncològica amb infants que està duent a terme la Fundació Enriqueta Villavechia i conscienciar als nens i joves d’aquestes entitats esportives sobre aquesta greu problemàtica que pot afectar a d’altres nens de la seva mateixa edat. Per altra banda, el Rotary Club vol sumar esforços per a recollir el màxim de recursos a benefici de la fundació.

En aquesta línia des de la organització de la Nit Solidària s’ha ofert a totes les entitats esportives la possibilitat de col·laborar-hi, organitzant diferents activitats al voltant de l’esdeveniment (competicions esportives, exhibicions, o el que considerin més oportú…). Totes les entitats que hi col·laborin, rebran un reconeixement en el marc del sopar solidari de la Nit Solidària, que enguany se celebrarà el 2 de juny, i seran considerades com a entitats col·laboradores de l’esdeveniment.

anunci Nit Solidˆria al 3d8

28 anys tractant el càncer i les malalties de llarga durada en infants
La Fundació Enriqueta Villaecchia està especialitzada en l’atenció integral de nens i joves amb malalties greus –com és el càncer i altres patologies de llarga durada. Una tasca que ha anat desenvolupant al llarg de gairebé tres dècades, a través de diversos programes destinats a la cura dels infants i les seves famílies. Enguany, la fundació ha engegat el projecte “Compta amb mi”. Una iniciativa que treballa en l’atenció a nens en situació de malaltia crònica i en fase terminal. Actualment, el programa està a en els inicis de la creació d’un equip especialitzat en cures pal·liatives pediàtriques per a reforçar el seu servei d’atenció.

Aquest projecte de recent creació, será a on aniran destinats tots els beneficis que s’aconsegueixin a través del sopar solidari del dia 2 de juny i de les diverses activitats que es desenvolupin entorn a aquest acte.

Actualment s’està tancant el calendari d’activitats esportives solidàries. L’organització de la per Nit Solidària s’ofereix a totes aquelles entitats que hi vulguin col·laborar, que es posin en contacte al telèfon 93 817 27 62 o per mail a ignasi@parenthesis.cat