La 13a Nit Solidària organitzada pel Rotary Club de Vilafranca recapta 28.011€ a benefici de la Fundació l’Espiga

La 13a Nit Solidària organitzada pel Rotary Club de Vilafranca recapta 28.011€ a benefici de la Fundació l’Espiga

La 13 edició de la Nit Solidària organitzada pel Rotary Club Vilafranca del Penedès, celebrada el passat l’1 de juny a la Societat Principal El Casal, ha aconseguit recaptar 28.011€ en benefici de la Fundació l’Espiga. Aquest dimarts el president del Rotary, David Amorós, ha fet entrega del xec al secretari de la fundació, Joan Ràfols, i a un dels seus vocals, Jaume Milà. Els diners recaptats es destinaran a la ampliació de la residència Graupera, amb els que l’entitat podrà augmentar el nombre de places disponibles. La xifra recaptada en la 13a Nit Solidària és fruit del sopar solidari organitzat pel Rotary Club de Vilafranca, així com del conjunt d’activitats que van organitzar diverses entitats esportives del territori.
En l’acte d’entrega, el president del Rotary Club de Vilafranca, David Amorós, ha destacat el compromís que la institució manté amb els projectes socials desenvolupats al territori: “Un dels nostres compromisos és recolzar les iniciatives que aposten per fer una societat millor”. Per altra banda, els membres de la Fundació l’Espiga que han participat a l’acte, s’han mostrat molt agraïts pel fet que la darrera Nit Solidària hagi estat dedicada a la fundació. Per a un dels seus vocals, Jaume Milà, “aquests fons contribueixen a oferir un servei molt més acurat a les usuàries de la residència”. Enguany la residència Graupera compleix 9 anys.

La Fundació l’Espiga com a beneficiària

Els diners recaptats en la 13a edició de la Nit Solidària es destinaran a finançar l’ampliació de la residència Graupera de la Fundació l’Espiga. D’aquesta manera s’ampliarà de 12 a 20 el nombre de persones ateses. La recaptació també servirà per dotar l’immoble de majors mesures de seguretat, com una cadira-eruga, que facilita la mobilitat, o una instal·lació per protegir els residents en cas d’incendi. Aquesta és la segona vegada que el Rotary Club escull un projecte de l’Espiga. L’any 2008 ja va col·laborar amb la mateixa residència Graupera, en aquella ocasió per moblar-la.