La companyia Il·luminati actuarà a La Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca

La companyia Il·luminati actuarà a La Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca

La 16a edició de la Nit Solidària organitzada pel Rotary Club de Vilafranca del Penedès última detalls per la seva celebració el proper 19 de maig. Enguany l’entitat beneficiària és la Fundació Cors Units, dedicada a la cardiologia, la medicina esportiva i l’oncologia pediàtrica per millorar la vida d’infants recuperats de cardiopaties o càncers. L’objectiu de la recaptació és dedicar a un nou espai de control cardiopulmonar per a infants a l’Hospital de Sant Joan de Déu. En el tradicional sopar solidari, que se celebrarà al Casal – Societat La Principal, el seguirà l’espectacle “Tenors” de la companyia Il·luminati, un concert amb tocs d’humor dirigit per Toni Sans, on tres tenors d’altíssim nivell cantaran conegudes melodies i àries, seguint una història divertida. Tothom qui ho desitgi encara pot assistir al sopar solidari o fer una donació.

Tenors d’I·luminati
En aquesta edició de la Nit Solidària, el Rotary de Vilafranca ha decidit apostar per la música teatralitzada per acompanyar el sopar solidari. “Tenors” és un espectacle protagonitzat per tres cantants d’òpera professionals que parodien el món de la lírica i els escenaris. Els tenors –Albert Mora, Ezequiel Casamada i Miquel Cobos– s’acompanyen de la música en directe d’un pianista. L’obra ha estat creada i dirigida per Toni Sans.

Un dels actes solidaris més multitudinaris del Penedès
Per assistir al sopar de la Nit Solidària 2023 s’han d’adquirir tiquets (85€) contactant amb membres del Rotary Club de Vilafranca o al telèfon 93 817 27 62. Per altra banda, també poden fer-se donacions de fila 0 al compte solidari ES82 2100 0033 1302 0146 8045.

La Nit Solidària és una de les activitats solidàries més rellevants del Penedès. En les seves 15 edicions anteriors, ha aconseguit recaptar més de 570.000€, amb un total de més de 5.800 assistents, 453 col·laboradors i 63 patrocinadors. Aquests recursos han servit per tirar endavant projectes d’entitats com Sant Joan de Déu, Fundació Joan Petit Nens amb Càncer, Cáritas, Fundació Enriqueta Villavechia o Creu Roja entre altres.