La Nit Solidària celebra 10 anys

Aquest divendres es celebren els 10 anys de la Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca del Penedès amb un sopar per a 340 persones al Casal

Una nombrosa representació de la societat civil penedesenca es reunirà aquest divendres al vespre al Casal de Vilafranca, en el sopar de la Nit Solidària, que enguany arriba als 10 anys. L’entitat beneficiària del projecte d’aquest 2014 és l’associació El Turó Salut Mental i en concret, la donació servirà per adquirir una furgoneta adaptada per al transport dels usuaris del centre. La desena edició comptarà amb la participació d’un gran nombre d’empreses i entitats col·laboradores, i amb el patrocini principal de l’Obra Social “la Caixa”, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i Vilamòbil Audi-Volkswagen.

A partir d’un quart de nou del vespre, el Casal es vestirà de gala per celebrar un dels actes solidaris més importants del Penedès, que al llarg d’aquests 10 anys ha recollit més de 500.000€ que han anat a parar a projectes locals, nacionals i fins i tot internacionals. La Nit Solidària començarà amb un cocktail de benvinguda en el hall del Casal que donarà pas al gran sopar de celebració dels 10 anys de la Nit Solidària. Durant l’acte es recordaran les 9 edicions anteriors amb un vídeo de reconeixement, es faran sortejos de grans regals i s’acabarà amb l’actuació del showman Jordi LP.

La Nit Solidària, organitzada pel Rotary Club de Vilafranca del Penedès des de l’any 2005, és un acte de referència a Catalunya pel què fa a la captació de fons per projectes solidaris, i durant aquests 10 anys ha destinat fons a entitats com la Fundació Pax (lluita contra les mines antipersona), Fundació Sant Joan de Déu (lluita contra el càncer infantil), Fundame (Fundació Atròfia Muscular Espinal), Fundació l’Espiga per a l’equipament d’un centre per a discapacitats, l’Associació de la síndrome de Rett, Fundació Vida i Esperança per Haití després del terratrèmol devastador que va patir, Càritas Interparroquial, Associació Ressó-Rebost Solidari i el Centre Ricard Fortuny per a tractaments de l’Alzheimer.