LA NIT SOLIDÀRIA DEL ROTARY CLUB DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS DESTINARÀ ELS SEUS BENEFICIS A LA RESTAURACIÓ DE LA BASÍLICA DE SANTA MARIA

Els diners recollits es destinaran a la restauració de la façana sud de la basílica i la seva porta romànica

22/10/2015 – La 11a edició de la Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca, que se celebrarà el divendres 27 de novembre de 2015, destinarà els seus beneficis a la restauració de la Basílica de Santa Maria, un dels emblemes de la capital de l’Alt Penedès i símbol de tota la comarca, que l’any 2014 va iniciar un procés de restauració, per tal de poder esmenar els desperfectes i el desgast dels anys. Aquest import es destinarà específicament a la façana sud de la basílica, i a la seva porta romànica, entrada principal de la basílica fins a la construcció de l’entrada per la Plaça Jaume I.

Amb aquest projecte, el Rotary Club de Vilafranca del Penedès, destinarà un any més diners a projectes propers i que repercuteixin en la societat.

La signatura de l’acord es va formalitzar entre el Mossèn Berdoy i el sr. Sebastià Jané, President del Rotary Club de Vilafranca del Penedès.

La Nit Solidària, que es durà a terme a la Societat La Principal “El Casal” el proper 27 de novembre, és un sopar espectacle obert a tothom, i té un cost de 75€. També es poden fer donatius al compte solidari ES40 2100 3087 1522 0039 0749

Per més informació i reserves, cal contactar per telèfon al 93 817 27 62 o per mail a info@nitsolidaria.com