L’Escola de Dansa Cas se suma a les entitats col·laboradores amb la 12a Nit Solidària

L’Escola de Dansa Cas se suma a les entitats col·laboradores amb la 12a Nit Solidària

L’edició 12 de la Nit Solidària que organitza el Rotary Club Vilafranca del Penedès continua reben recolzament  per part de les entitats esportives de la vila. En aquesta ocasió, l’Escola de Dansa Cas destinarà la taquilla del musical Mary Poppins que interpretaran el proper 8 d’abril a les 18h al teatre Cal Bolet, a la Nit Solidària. L’entrada té un cost de 4€ i pot adquirir-se a l’escola o el dia de la representació al mateix teatre.

L’escola de Dansa Cas té una llarga trajectòria en la participació d’actes solidaris a la comarca del Penedès com a Catalunya. En aquesta ocasió, ha volgut sumar el seu esforç a la causa de la 12a Nit Solidària: la creació d’una unitat de cures pal·liatives per a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia. L’entitat donarà tots els fons recaptats a través de les entrades del musical que interpretaran el 8 d’abril al teatre Cal Bolet. Mary Poppins, està protagonitzat pels alumnes de taller de teatre musical del Cas, que ballaran, cantaran i interpretaran aquest clàssic dels musicals infantils. Les entrades es podran aconseguir a l’escola de Dansa CAS , de dilluns a divendres a partir de les 17h, o el mateix dia al teatre.

L’escola de Dansa CAS ha format part en altres actes solidaris com la Marató de TV3, on es va recaptar 2.580€, els quals es van destinar als Ictus i Lesions Medul·lars i Cerebrals Traumàtiques.