Els 10 anys de la Nit Solidària el 24 d’octubre a benefici del Turó

Aquest dilluns s’ha presentat la desena Nit Solidària de Vilafranca en el marc del Centre Agrícol de Vilafranca. La Nit Solidària es celebrarà el divendres 24 d’octubre al Casal Societat La Principal i l’entitat beneficiarà serà El Turó Salut Mental Associació de Familiars i Amics, un referent a la comarca en serveis socials especialitzats, dedicada a facilitar i estimular la inserció social i laboral de persones afectades per algun tipus de trastorn mental i oferir diferents serveis d’atenció a les famílies.

La presidenta de El Turó Salut Mental Associació de Familiars i Amics, la sra. Francesca Vendrell i Rovira, ha agraït que el Rotary hagi pensat amb ells per dedicar la seva Nit Solidària i ha explicat que els diners aniran destinats a la dotació de nous mitjans per donar servei als usuaris, concretament amb l’adquisició d’una nova furgoneta adaptada. A més a més, la Nit Solidària d’enguany, s’emmarcarà en els actes de la Setmana de la Salut Mental del Penedès, que es duran a terme durant el mes d’octubre.

Per la seva banda el sr. Joan Palau, president del Rotary Club de Vilafranca, s’ha mostrat molt orgullós de que la Nit Solidària faci 10 anys, i ha anunciat que durant l’acte s’homenatjaran les 10 entitats receptores de les nits solidàries, i es projectarà un vídeo commemoratiu. Igualment Palau ha indicat que “el penedesenc té un tarannà solidari que ha permès tirar endavant aquest projecte durant 10 anys, i animo a persones i entitats de la comarca a sumar-se un any més a aquesta iniciativa”. Les entrades-donatiu pel sopar del divendres 24 d’octubre ja es poden adquirir al preu de 75€ trucant al 93 817 27 62 o enviant un email a info@nitsolidaria.com.